Niina Hartikainen & Epävireiset Sydämet

   Pyydä tarjous

Epävireiset sydämet on ammattimuusikoista koostuva yhtye, joka on erikoistunut 1950-60- luvun Suomalaiseen iskelmämusiikkiin. Vanhoja sovituksia, sanoituksia ja tyyliä kunnioittaen yhtye pyrkii viemään kuulijan takaisin aikaan, jolloin Helsingin olympialaiset järjestettiin, TV:t ja autot alkoivat yleistyä joka perheeseen ja nuorisokulttuuri toi uusia tuulia maailmalta. Radiossa soi Laila Kinnunen, Olavi Virta, Brita Koivunen ja Vieno Kekkonen.

Ohjelmistoon kuuluu paitsi suomalaisia sävellyksiä mm. Toivo Kärjeltä ja Erik Lindströmiltä, myös valtava määrä käännös-iskelmiä maailmankuuluista hiteistä. Alkuperäisiä esittäjiä ovat olleet mm. Antonio Carlos Jobim, The Beatles, Édith Piaf ja lukuisat muut isot maailmanluokan tähdet. Suomen kielisissä versioissa esiin nousevat erityisen taidokkaasti tehdyt suomennokset! Käännös-iskelmistä erityisen suosittuja olivat ns. Foxit eli sen ajan jazzkappaleet sekä erilaiset latinrytmiset kappaleet.

Valmistaudu siis matkaamaan supisuomalaiselle tanssilavalle, järvenrantaan. Juhannuskokko loimuaa valoisassa kesäyössä ja bändi soittaa tanssivan juhlakansan pyörryksiin.

http://www.epavireisetsydamet.fi/

 

Takaisin etusivulle

×