Ruby Knuckles sextet – Burleskishow

   Pyydä tarjous

– RHYTHM & BLUES JA BURLESKI LIVESHOW –

The Ruby Knuckles Sextet on uusi Rhythm & Bluesin ja burleskin naittava superkokoonpano, jossa kotimaan tunnetuimpiin burleskitekijöihin kuuluva duo The Ravishing Shangri-La Rubies sekä Knucklebone Oscarin luotsaama bluesorkesteri Knucklebone Blues Band yhdistävät voimansa.

ULTRA-GRIND on vanhan liiton liveshow, tyylikästä mutta sopivan rosoista burleskia sekä b-luokan strippiklubien laiskanpulskeaa bluessoundia. Koko illan ohjelmassa kohtaavat Las Vegas ja savuinen salakapakka, kuuma tanssi ja cool blues.

Knucklebone Oscar julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 1996 viettäen nyt 20-vuotisjuhlaansa. Kitaristilaulaja on tullut tunnetuksi suoraviivaisesta ja energisestä rockista, mutta on viime vuosina siirtynyt lähemmäksi alkuaikojen juurevaa bluesilmaisua. Stupido Records julkaisi kehutun “King of Helsinki” 20-vuotisjuhla-albumin maaliskuussa 2106. Tammikuussa Oscar edusti Suomea bluesin MM-kisoissa Memphisissä, Tennesseessä, USA:ssa White Knuckles Trion kanssa.

Ultra-Grind-shown säteilevät helmet, The Ravishing Shangri-La Rubies, on vuosikymmenen ajan ollut erottamaton osa Suomen burleskiskenen kovinta kastia. Tinker Bell ja TurrrboCherry esiintyvät niin kansainvälisillä -heidät on nähty mm. Burlesque Hall of Fame:ssa Las Vegasissa- kuin kotimaisillakin lavoilla. Rubiesin ja Oscarin yhteistyö alkoi kaksi vuotta sitten ja neidit ovat esiintyneet mm. Knucklebone Oscarin musiikkivideoilla.

http://www.rubyknuckles.com/
http://www.facebook.com/RubyKnucklesSextet/

Kokoonpano:

Tinker Bell: Burleski
TurrrboCherry: Burleski
Knucklebone Oscar: Kitara ja laulu
RK Hillside: Urut ja piano
Johannes Salomaa: Saksofoni
Sande Vettenranta: Rummut

 

Takaisin etusivulle

×